Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 7:42 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2008 1:50 pm 
Аватар

Събора беше страхотен и ново изживяване за мен.Запознах се с много хора знаещи,можещи и начинаещи като мен :D.Научих доста неща за които иначе би ми коствало доста време.Благодаря на Д-р Мишо за бързия урок по муховръз(направо е светкавица със сувалката) :D Организацията беше добра и за всеки имаше по-нещо,с голямо нетърпение очаквам следващия...........

Иван Михайлов
Пловдив

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2008 2:57 pm 
Аватар

Док, в първия момент, когато видях направеното от момчетата си помислих, че са копирали снимки от някой сайт!! Горд съм, че съфорумци могат да направят такива неща!!!!!!!
За грамотата - още тия дни ще ти звънна да си я отнеса с 330 км. в час 8) 8) 8) .
За ЕсПи-то съм съгласен - толкова уникална на поклащане въдица отдавна не съм барвал!! Остават неясни / поне за мен / мотивите на Сейдж да спре такива уникати. Повтарям молбата си към Лъчо да я щракне, особено основата на връхната бланка.
Момчета, очаквам с нетърпение още мнения за събора. Разберете - единствения начин поне малко да ни направите съпричастни към това събитие са Вашите разкази и снимки -снимките са сухата "фактология", разказите са субективното, което снимката не може да покаже!!!!!! Поздрави!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2008 6:43 pm 
Аватар

Здравеите,колеги мухари

Чудесно се получи!
Аз имам едно конструктивно предложение,да го правиме този събор поне два пъти в годината.Пролетта и есента например.Колкото до организация,мисля че ще се справим.

А за снимките ,направил съм около двеста .Ще ги подбера ,тези които са по-добри(оказа се че от мен фотограф може и да не излезе :) но все нещо ще остане.Утре ще го свърша ,ще ги кача и ще публикувам линка за страницата.От там който иска да тегли и да онагледява разказите си за ПЪРВИЯ МУХАРСКИ СЪБОР!!!!!!!! :lol:

Поздрави и много успехи

Винаги ваш Кънчо Борисов

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2008 8:17 pm 
Аватар

ПОЗДРАВИ ЗА ПРЕКРАСНАТА СЛУЧКА. ДАНО ТАКИВА СЛУЧАИ ИМА МНОГО И ЧЕСТО. Благодаря на всички за удоволствието и новата тръпка които изпитах. Пожелавам на всички отлично здраве и ..... НАСЛУКА .... И ...ВЪОБЩЕ ДА НЕ ВИ ПУКА, НАШИТЕ МУХИ ЩЕ БЪДАТ ВЕЧНО ЖИВИ И ВЪВ ВОДАТА МНОГО РАБОТЛИВИ..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 7:31 pm 
Аватар

Мога единствено да благодаря на всички участници присъствали на събитието и най-вече на организатора за това ,че се получи невореоятен уикенд. Радвам се като малко дете, че се запознах с изключителни хора и намерих нови приятели. Не съм си и представял, че ще спя два дена на 100 метра от река и ще направя само едно бегло риболовче, колкото да не е без хич. От въдици и кастинг не разбирам и все още се ослушвам като гърмян заек, затова и пропуснах тестовете на доста от мухарките но удоволствието да общува човек с толкова много сродни души бе незаменимо. Никога няма да забравя запознаството ми с Росен, Стоян Филипов, Левката, Юри, бай Ради, представителите от Плевен, Шумен, Севлиево, Хасково, Велико Търново, Златоград и много други (нека не се сърдят тези които пропускам) както и титаничния сблъсък на Спея със Пуризма (но това е друга тема ) и удоволствието да подържа класни сопи и Ari 't hart която Левката с удоволствие предостави да разгледам. Завършихме логично празника с Мънков, Стоян ,Ачо Стефан и Ицето с риболов от хан Табакови до "моста на големите". Благодаря на всички, че се получи едно страхотно събитие.

П.С. Метках с една сопа със сини бланки :) та чак се зачудих как бате Райко ги е продал.

П.С.(2) Колеги, събитието не може да се опише с думи и снимки, трябва да се почуства атмосферата на живо. Донякъде се заличи болката ми, че час преди да престигна в Леденик видях реката на която израстнах с тотално изменено корито, парашути, и легандарни дълбоки вирове в чиито подмоли се побирах целия като дете, сега бяха просто едни малки локви :( и един двадесет годишен детски спомен умря в мен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 7:50 pm 
Аватар

Драго, здрасти!! Тъжно е, когато такива съкровени спомени си отиват :? :? ....Някой бе казал, че краят ни започва именно с малките неща, които малко по малко си отиват от нас безвъзвратно.....
Но...стига песимизъм :lol: :lol: ...предполагам, че говориш за Томас и Томас Хоризонт, първата серия. Ето ти жив пример за казаното от Лъчо за нещата, които ви допадат и тези, които не ви допадат!!
За Ари Харт няма какво да говорим - тоя чиляк определено е изпреварил времето си, колкото и банално да звучат тези думи!! Поздрави!!!!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 7:54 pm 
Аватар

Да бате Райко, за тези бланки говоря. И да знеш в добри ръце са попаднали :D и в момента се една прекрасна мухарка, макар и не допадаща на твоя стил.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 10:39 pm 

Томаса е като произведен в Абу Даби,с тоя златен конец!!Моля,колегата ДА НЕ СЕ ОБИЖДА,малко майтап!!! :D :D :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 12:37 am 
Аватар

Здравейте,
Ето и обещаните снимки: http://magibg.com/~k_bor/

Поздрави на всички! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 8:38 am 
Аватар

k_bor написа:

...направил съм около двеста .Ще ги подбера ,тези които са по-добри(оказа се че от мен фотограф може и да не излезе :) но все нещо ще остане.

Здрасти Кънчо,
снимките са прекрасни :D

Благодаря!

Жив и здрав
А.

П.п. Съвет към несигурните в себе си фотографи: Вземете Кирето за модел и няма начин снимката да не стане :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 8:45 am 
Аватар

Данчо Савов написа:
Томаса е като произведен в Абу Даби,с тоя златен конец!!Моля,колегата ДА НЕ СЕ ОБИЖДА,малко майтап!!! :D :D :D

Аз я пипнах вече накрая - може да не разбирам, но това е нещо уникално - работи перфектно дори и в моите ръце.

Кънчо, снимките са страхотни ... "ето това снимане чаках" :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 3:43 pm 
Аватар

Снимките са супер! Поздравления!

колкото повече толкова повече

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6

Часовете са според зоната UTC + 2 часа