Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:31 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Безобразие
МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2008 2:38 pm 
Аватар

:cry: Колеги вижте това

http://www.fishing-mania.com/news/news_in.php?id=14338

:cry:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2008 2:48 pm 
Аватар

Е....ти и държата и хората . ](*,) :-( :( :( Просто незнам до къде ще стигнем с този акал .
Поздрави !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Безобразие
МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2008 2:48 pm 
Аватар

stflyfisher написа:
:cry: Колеги вижте това

http://www.fishing-mania.com/news/news_in.php?id=14338

:cry:

И както винаги ще има "неизвестен извършител".

Изображение Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2008 3:00 pm 
Аватар

То нали рибите в реките са толкова много в "хубавата" ни държава,и като имаме "още по-хубави" закони...........Какво може да се каже ...Никой не задава въпроса кой е виновен за тези безчинства,както обикновено и отговорност от никой няма да се търси......Евала на министрите на земеделието ,на екологията и на всички "търтеи" в парламента....Нали си взимат заплатите(но едвали са опряли само на заплати, от това крадене и разграбване което правят заплатите им са сигурно само за да си купуват банички и да ги дават като дневни пари на челядта си) Крайно афектиран съм от цялото това безочие с което се отнасят управляващите към проблемите на страната ни(ама нали те са си оправили живота, какво ги интересува една екологична катастрофа в една река,че са убити хиляди риби.........голяма работа.......нали има все още какво да се руши и какво да се краде......Не се учудвайте колеги като свърши панаира ще посегнат и на здравето ни................. Е това е да си в ЕВРОПА с големи БУКВИ ЕВАЛА!!!!
Погледнете една Сърбия до преди 5-6 години там се сипеха бомби ,а сега реките им са пълни с риба.......... Искам в следващия парламент да не ни управляват българи пък може и да се оправи тогава нещо.........

П.П Съжалявам,ако съм засегнал някой с това изказване,но ако не се вземат радикални мерки страната ни ще заприлича на пустиня...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2008 3:36 pm 
Аватар

blow написа:
...държата и хората...

Еми то дървата я правим ние, хората! Пpосто българина си е Ганьовец - това е казано и доказано! :roll:

Поздрави :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2008 4:13 pm 
Аватар

Прав си Ганювци сме си ........неможем да си променим закърнялото патриархалнмо мислене ...... Един човек неможе току-така да си промени мисленето, трябва да го накараш да си промени мисленето....... В момента мисленето на някои се свежда до : "Аз ще си правя каквото си искам,понеже зад мен са купищата пари,които съм откраднал или присвоил от някъде. Няма контрол над нищо значи 90% няма кой да ме види какво правя,пък камо ли да ме хване, а ако ме хванат ще бутна някой лев ,понеже 90% са корумпирани и пак ще ми се размине..... Извод има 10% шанс някой да ми сържи сметка за безчинствата които върша . И какво от туй ако ме глобят? По-скъп ще ми бъде пътя до инстанцията от самата глоба.........

Ако има надзор, закони,сериозни глоби и санкции няма да е такава анархия в държавата,но голяма част от хората които пишат тези закони са привърженици точно на това мислене.......

Пожелавам успех на всички истински българи,на родолюбците колкото и малко да са останали! На идеалистите и на оптимистите ..........Успех хора ! Няма да се оправим.... Който може да се спасява по чужбина това е извода ...Страната ни е прекрасна, но държавата ни е бунище ...........Тъжно ......

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2008 5:39 pm 
Аватар

Лелеле момчета ама вие учудвате ли се?Нахгледал съм се на българската тапотия по нашите реки толкова много,че като чета такива теми някакси отвътре ми кипва...ама не от пускането на темите,напротив нека ги има да ни показват колко сме зле,а от това,че нищо не можеме да направиме.
Няма проблеми като Ганьовеца си е изхвърли отровите в реката...свършил си е работата.Всичко точно..."Навънка нека си вали аз сам си добре"...нещо такова се получава.

The Fly Fishing is a pathway to many abilities,some consider to be unnatural.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 6:28 am 
Аватар

Не се учудвайте.Понеже на половина съм от там,имам наблюдения относно реката.Когато бях малък,имаше риба като в рибарник.През последните години,горското и ловното,редовно зарибяват.Обаче осетят ли,че се е появила риба,идват чак от Велин град.Имам познат горски,който ги беше хванал,да ловят с хлорна вар.Хвана ги и кво?Пуснаха си ги!!!Така,че.....няма оправяне.На мен също ми е интересно,да разбера от къде е дошло това замърсяване.Дано не го изкарат липса на кислород,защото в момента р.Върбица,е почти на пресъхване,но рибките си щъкат и въобще не им дреме.Поздрави.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 6:59 am 
Аватар

Боже.....самото съобщение е толкова комично, че човек го напушва смях :x :x ....Евентуално някоя английска бабичка ще повярва за "неизвестния препарат", че "никой нямал интерес"...абе както казват хамериканците - бла, бла, бла........Тъжна работа момчета, тъжна и гадна!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 24, 2008 7:22 pm 
Аватар

преди 3-4 седмици се радвах на рибките във въпросната река и на факта, че риболова е забранен, пък то... нз файда има ли да го споменаваме

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа