Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:29 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Окт 04, 2008 10:25 pm 

Днес реших да си направя разходка без въдица. Качих се на Йончевото езеро в Рила с цялото си семейство и още с пристигането заварих палатка и двама юнаци, замерящи рибите с булда. Докато се чудех да вярвам ли на очите си, единият от тях елегантно извади маломерна рибка и спокойно си я прибра. Намерих място с покритие, обадих се на приятел и го помолих да съобщи на контролните органи, защото моят списък с горещи телефони на ИАРА беше при тъкъмите ми, т.е. в София. Сигурен съм, че сигналът е достигнал където трябва, но за съжаление не дочаках някой да се появи на езерото и да поиска обяснение от тези дебили. Когато се спуснах в ниското, оставих фамилията при колата и на бегом отидох до най-близкото информационно талбо на НП "Рила" От посочените там три телефона на парка, единият беше несъществуващ, за другия нямах разшерен достъп, каквото и да означава това, а третият "временно" не можеше да бъде избран.
Така че ми остава да пусна няколко снимки на героите, и на палатката им. Може пък някой да (си) ги познае .....

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 04, 2008 10:33 pm 
Аватар

Верно,че си трябва самосъзнание и най-малкото култура,но пък и защо са ни "органи",които не функционират.....И това е национален парк :? :? :? ......

http://pachoflyfishing.wordpress.com/
http://www.jivotno.com/Djery_tu
AngerPoint - just search in Vbox7 and enjoy===

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 05, 2008 4:32 pm 
Аватар

Еххххх......мъка, мъка......От снимките се вижда, че "колегите" са добре екипирани, вероятно отлично знаещи ограниченията, още по-вероятно участващи във форумите.....има ли смисъл въобще да продължаваме да говорим....
За връзката с Органите / с главно О / просто няма смисъл да говорим / Ники, добре че не се разгаряше някой пожар пред очите ти, че планината щеше да изгори два пъти, докато отговори някой от номерата на Органите /.
Няма да спрем, докато не направим държавата си като Мордор....дано тогава някой се сети, че сме се оляли / което пак не е сигурно /.

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 05, 2008 5:29 pm 
Аватар

Ники, по-добре номерата на ИАРА да са ти в указателя на телефона. Аз имам два номера на Боби от ИАРА Самоков, които ми ги даде pras.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 05, 2008 7:59 pm 

Владо, и аз се сетих за колегата Pras, но нямам негови координати. То, както излиза, вече и на разходка трябва да тръгваме с телефонни указатели, пък ако може и с лаптоп с интернет.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 05, 2008 10:54 pm 
Аватар

И аз съжалявам, че Ники като ми се обади бях далеч от списъка с телефони на ИАРА, още повече бях с голямата щерка на разходка-кафенце. Докато се прибера у нас стана никое време. Все пак може да се пусне едно писмо-сигнал до ИАРА Самоков. След дъжд качулка е но все пак е по добре от колкото да седим безучастни. На мен поне ми отговориха и дадоха актуален телефон за региона преди време.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 06, 2008 2:15 am 

Най-смешното от цялата тази ситуация,е че колегата е съдия в нашата мила Република..... :D :D :D
П.с. Как да имам вяра?Как да се надявам,че ще се оправят нещата в нашата мила татковина...? :D :D :D :D Като един съдия на смотаната държава не може да реагира на време при такъв явен бракониеерски акт?Ники,поздрави за бързата реакция, но това не ме успокоява, при условие, че никой не се съобразява с ресурсите на страната ни!
!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 06, 2008 10:44 am 

Стоимене, и аз нямам много вяра в държавицата ни, но се старая да направя каквото зависи от мен, за да се промени това положение.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 06, 2008 12:13 pm 

Дано повече хора започнат да реагират като теб!Обикновенно като видят нещо нередно го отминават с мисълта, че нещата не зависят от тях...Поздравявам те за своевременната реакция!Жалко че не се е стигнало до резултат...!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 06, 2008 12:57 pm 
Аватар

Еми когато почнем да "ревем" повече хора, може да се размърдат съответните органи. Евала колега! Когато видиме подобно нещо веднага трябва да се реагира!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа