Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 7:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: шопинг
МнениеПубликувано на: Сря Авг 26, 2009 9:56 pm 
Аватар

Добра стига, мераклии...
Помагайте!
Като един начинаещ мухар- провинциалист, през уикенда пристигам в София на шопинг. Ще бъда благодарен за малко инфо по отношение на местата които трябва задължително да посетя...(разбирайте магазини). Бюджетът не е голям (все пак съм си плющек все още), но ще търсим големи неща (гащи за 140 оки... и разни такива, може и неща за муховръз, макар и да нямам нито една намотка върху кука). Ще бъда благодарен за всяко дюканче с адресче.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 9:47 am 
Аватар

Трифоне, здрасти!! Веднага ти давам адресите на столичните "Мека" на мухарските неща:
1. "Алем" - ул.” Княз Борис I “ 100, входа е от към улица Денкоглу, близко е до Съдебната палата.
2. Май френд "Орозов" :lol: - намира се на площад Възраждане, на около 500 метра пешком от алемци. До него има още един магазин, на пичовете от Граувел, но там можеш да погледнеш друго оборудване, не толкова мухарско.
3. "Бент" - ако си без кола, което за безумния ни град е препоръчително :? , то от Съдебната палата хващаш трамвай №5 в посока Княжево и тъкър-тъкър се дотътряш до Цар Борис ІІІ, № 311. Тука е малко сложно зца обясняване, но мисля, че това се пада предпоследната спирка на трамвая. Нека колегите да подскажат.
4. Що се отнася до муховръза....магазина на Пигенсон задължително!! Проблемът е, че не знам адреса, знам само, че е някъде в кв. Слатина. Нека колегита да дадат точния адрес!!

Мисля, че и трите магазина работят в съботата, за Иван не съм сигурен. Алемци, Бент-аджи и момчетата от Граувел са пичове, за Иван това е повече от ясно :lol: , виж при май френд Орозов....зависи в какво настроение ще уцелиш продавачите :? :? !!
Поздрави и да се поФалиш с нови убавини!!!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 10:52 am 
Аватар

Алем в събота май работят до 14:00 часа. В неделя ги няма!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 10:54 am 
Аватар

Благодарско, Бате Райко!
За Bent fishing няма проблем, стоянката ми е в Бъкстон, а и съм моторизиран. Надявам се да има с какво да се похваля... Само не ми стана ясно Иван с кой магазин се асоциира :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 11:37 am 
Аватар

Трифоне, здрасти!! Как за кой :shock: :roll: .....говорим за вселенскоизвестния Иван Пигов бре :lol: :lol: !! Най-добре му пусни едно л.с. да ти обясни где се е ситуирал в Слатина-та..Поздрави!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 2:07 pm 
Аватар

Извинявам се, ако съм обидил някого с моята некомпетентност, но нали съм от скоро"в занаята". Постепенно всичко ще си дойде на мястото, нужно е време (защото мерак от моя страна не липсва).
Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 5:29 pm 
Аватар

http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=796efd329ea56d88a8011f41b2f983cb&tip=1

Тук се намира магазина на Пигов.
Дано ти помогне тази карта.

Поздрави и успех в пазаруването!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 5:31 pm 
Аватар

Мдаааа...слаба идеологическа подготовка товаришчь Трифон, слабааа...Всичко друго ви е простено, но да не сте запознат с капиталните писания на Пигенсон / познат като Ivan VP / относно Митичната, панежския пръскач и други култови водни организЪми....това е просто.......НЕПРОСТИМО!!!
Трифоне, майтапя се, никого не си засегнал, става въпрос за магазинчето, което наскоро отвори Ванката Пигов, списващ активно из форумите!!Поздрави!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 6:35 pm 
Аватар

Bate Raiko написа:
Мдаааа...слаба идеологическа подготовка товаришчь Трифон, слабааа...Всичко друго ви е простено, но да не сте запознат с капиталните писания на Пигенсон / познат като Ivan VP / относно Митичната, панежския пръскач и други култови водни организЪми....това е просто.......НЕПРОСТИМО!!!
Трифоне, майтапя се, никого не си засегнал, става въпрос за магазинчето, което наскоро отвори Ванката Пигов, списващ активно из форумите!!Поздрави!!!

Че е Ivan VP се досетих, след като разбрах че става дума за Пигов, а кой е Ivan VP отдавна съм разбрал (даже му имам акаунта във Facebook). Иначе Иванчовции с нашата мила Татковина никак не липсват. Както и да е, ЛС отдавна вече е факт, както ме посъветва.

Waterman- мерсаж, това магазинче вече съм го заплюл, казва се Хемингуей, видях рекламата му в online shop-a www.ivpfishing,com (той сигурно също е свързан с Ivan VP, a bate Raiko \:D/ ) , заподозрях за връзката, ама в моите представи кв. Слатина се намира над Подуене (което реално пак си е там де).
За съжаление (или щастие) в събота съм на Рила. Щастие- хубаво място, за съжаление- без мухарка. Моята е двуколенна и в предвид багажерията няма как да я транспортирам. Това обаче ще се навакса, ЧЕСТНА ПИОНЕРСКА! За шопинга остава петък- късен следобед и понеделник-сутрин.
Със здраве, момчета!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 9:52 pm 

Цитат:
Моята е двуколенна и в предвид багажерията няма как да я транспортирам

Трифоне, двуколенна мухарка 9 фута съм пренасял във Фолкскваген Поло и Голф и в Опел Кадет Д, заедно с хора и багаж. Така че все ще намериш място в колата, освен ако си със Смарт :D . За Рила е добре да си подготвен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 10:38 pm 
Аватар

Николай Енчев написа:
Цитат:
Моята е двуколенна и в предвид багажерията няма как да я транспортирам

Трифоне, двуколенна мухарка 9 фута съм пренасял във Фолкскваген Поло и Голф и в Опел Кадет Д, заедно с хора и багаж. Така че все ще намериш място в колата, освен ако си със Смарт :D . За Рила е добре да си подготвен.[/quo

Вярвам , че е така, ама когато отзади седят навитаци-мухари, а не баби и лели :( Мъка, ама ще се реванширам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа