Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 7:41 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 13, 2010 1:27 pm 
Аватар

Здравейте молодци!! Ровейки се из нет-а да търся нещичко за модела Мидж на Вижън, който поразително ми напомни за уникалния изглед на бланките на Стефан Брадърс, почнах от официалният им сайт...И там открих следния интригуващ модел:

http://www.visionflyfishing.com/page.ph ... 30&pid=106

Като изключим цената :-s :-s :( :( , серията има безкрайно интересна / поне за мен / акция, отличен хадруерен "съпорт" и впечатляващи тегловни характеристики.....Все пак е отстъпление от / вероятно / предходния модел Мидж, който е с истински, а не псевдо шпигот...
В един английски сайт попаднах на дескрипция, който твърдеше, че бланките на Култ са със значителен процент фибростъклени фибри, което, ако е вярно, прави тегловите характеристики на пръчката още по-интересни и респектиращи!! Поздрави!!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 13, 2010 3:19 pm 
Аватар

Bate Raiko написа:
Здравейте молодци!! Ровейки се из нет-а да търся нещичко за модела Мидж на Вижън, който поразително ми напомни за уникалния изглед на бланките на Стефан Брадърс, почнах от официалният им сайт...И там открих следния интригуващ модел:

http://www.visionflyfishing.com/page.ph ... 30&pid=106

Като изключим цената :-s :-s :( :( , серията има безкрайно интересна / поне за мен / акция, отличен хадруерен "съпорт" и впечатляващи тегловни характеристики.....Все пак е отстъпление от / вероятно / предходния модел Мидж, който е с истински, а не псевдо шпигот...
В един английски сайт попаднах на дескрипция, който твърдеше, че бланките на Култ са със значителен процент фибростъклени фибри, което, ако е вярно, прави тегловите характеристики на пръчката още по-интересни и респектиращи!! Поздрави!!!

Бате за този вижън мидж говориш нали.
5'6" 3 клас

Изображение
Изображение

човека го дава на байт ит нау за двеста зелени.
-------------
Кълта и аз го гледам, че е нащо нова концепция и изработка.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 13, 2010 6:33 pm 
Аватар

Док, здрасти!! Точно за тая пръчка става въпрос / някакъв естонец я продава :roll: /!! Вчера вечерта отворих листинга просто от интерес и веднага ми направи впечатление едрото и, забележете, неравномерно навиване / или частично шлайфане :?: / на ънсандед бланките на пръчката, които поразително приличат на едрите намотки на фибростъклата на Стефан брадърс....Именно и заради това се разрових - да проверя от какъв мат,риял е направено туй мъниче....
Учудването ми обаче се задълбочи още повече, защото нет-а не показва почти нищо за модела. Все пак Вижън е сравнително нова марка, така да се каже родена във времето на интернет, и поне за мен е необяснима тая информационна м,гла :-s :wink: . Търсенето показа / отново почти без никаква логика :roll: :roll: :roll: , защото открих коментари в "северни" форуми, които уважават силовите пръти /, че от тоя модел със сигурност има 6 и пол,вина фута, 3/4 клас, 5 и 9 инча, 2 клас / тука ми потекоха лигите \:D/ / и те това 5 и пол,вина футово пръчле....
Иначе Култ-а наистина ме заинтригува. Между другото, от "сайтовата" снимка оформянето на участъка точно при псевдо шпигота и цвета на бланката подозрително много наподобяват на новото Харди Федъруейт, но пък казват, че бланката е ънсандед :roll: :roll: :roll: .....Абе ако се появи някоя осмичка на втори клас в Ибей-ката ще има "размисли и страсти" \:D/ \:D/ \:D/ .
П.С.: Док, тоя пич посмъртно няма да продаде пръчката за тая цена и то не защото прътлето е лошо.....Но тук опираме до вечната / и щекотлива / тема за "бранда" :wink: :wink: !! Поздрави на всички!!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 13, 2010 8:11 pm 

Здравейте приятели.:D
Искам само да кажа че на тези "Вижън" само очилата са им добри. :D Бат'Райко от малките класове на "Вижън" не купувай нищо,защото после ще продаваш на безценица.Един приятел имаше някакъв GT четвърти клас и съм го пробвал.....по-смотана мухарка не съм пипал и той беше на същото мнение.
За големите класове може да са различни нещата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 13, 2010 8:23 pm 
Аватар

Боби, здрасти бе човек!!!! Тия дни си мислех за тебе - къде ли се запиля тоя чиляк :roll: :roll: :wink: :wink: . Напълно вероятно е нещата им да "куцат"....ма нали знаеш - непознатото ни привлича :wink: :wink: . Поздрави!!
П.С.: Дай инфо как се държи Морган-а \:D/ \:D/ !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 13, 2010 8:48 pm 

Здравей бат'Райко.Не съм се запилял,но ми дойдоха в повече някой подмятания преди време и си взех почивка.Все пак сърце не трае да не се обадя на такива хубави хора като теб,Мишо, Веско и всички добронамерени мухари от форума.
За пръчката от Том Морган не само аз съм доволен,но и всички,които я пробваха изказаха хубави мнения.Екшъна е по-лайт отколкото очаквах,на теб ще ти хареса със сигурност.Все пак имам само една риба хваната с нея,защото миналата година се местихме и сигурно ти имаш повече излета на ТЕЦ-о отколкото аз тук,пък купувах и някой други сопи,които трябваше да се пробват.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 13, 2010 10:35 pm 
Аватар

Здрасти Боби,
Добре си дошъл отново във форума! :D :D :D Тва за подмятанията-не си струва да се впрягаш... \:D/ Вярвай ми! :wink:
А за сопата на Морган,щом е по-бавна още по-добре.На мен също ще ми хареса,убеден съм.Радвам се,че си пипнал "на живо"дърветата на Уинстън. :shock: Не знам какво бил правил,ако и аз имах тези възможностти?!? :oops: Направо щяха да ме изритат от къщи...
Аз съм се прицелил доста нависоко,поне според мен.Отказах се от Уинстъните в полза на Европата...Кой знае?
Поздрави!!!
Веско

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 13, 2010 10:39 pm 

Здрасти Веско,на теб ти писах лично съобщение в отговор на едно твое,дано да си го видял. 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 13, 2010 11:01 pm 
Аватар

Боби, нема страшно.....корабът потъва по план \:D/ \:D/ \:D/ !! Поздрави приятелю!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 14, 2010 12:13 am 

Е кажи де Веско....до утре ли ще ме държиш в неведение. :(
Да разбирам ли от поста ти че си купил Евро дърво ,ако е така ще ти се карам...да знаеш. :D
.....чакай само да не инспирирам пак някой скандал,че той Веско няма да ми се обиди,но ....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 10:23 pm 
Аватар

Ами карай ми се ... :lol: :lol: :lol:
Веско

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по