Привет на всички.
Нали не мислите че ще пропусна възможността да се хакна в реката

...
Зареден с нови боеприпаси...сетете се от кой...та нямаше начин да не ида да ги пробвам.
В съботният ден нарочно отидох за около час на места дето знам че не са от най дашните...водата беше понамаляла още...кристално чиста...жегата на ниво, но пък тръпката от предстоящото ме изпълваше с оптимизъм...търпение нямах да съм във водата...на тез моите години, от где толкоз мерак, представа си нямам...болестта ми май напредва към следващият стадий

...
Та ей ме в района дето Драговищица се влива в Струма...пробвах и някоя нимфа, белким се олепи някоя пъструшка, ама нъцки...на Драговищица водата яко кефи със доста студената си вода...но нивото и пък хич го няма, посинях за десетте минути дето погазих в нея...затова се отправих към по топлите води на Струма...рибата не беше активна, явно жегата и на нея се отразява...но пък и малкото дето арестувах ми доставиха достатъчно задоволство че съм се отърсил от сивата градска среда.
Айде и фотките...

Те таквиз ги вършат овчарите...явно търсеше да издои рибите в подмолите.

Вторият ден барабар с благоверната се отправихме към Копиловци.
Там дето миналата седмица лових, сега рибите ги нямаше и се отправих надолу по течението...но пък бързо ги открих между два бързея.
Докато пресичахме реката за да настаня някъде жената, тя се подхлъзна и диретно седна във водата та и телефона си намокри...но пък риболова тръгна яко....ако знаех по рано че това е била рецептата за успешен риболов, щях да я метна у водата още кат пристигнахме!!!!

Те това е да си имаш и фотограф под ръка...инак как ще разберете къв съм мЪнИкен!!!

Ако не знаете.. те тука жената ми провежда урок по кастинг!!!!

Ами толкоз от мен...големите индивиди така и не ги видях, но пък при ниското ниво на реката добре че и таквиз излязоха!!!
Поздрави на всички!!!