Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 6:55 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 24, 2005 3:04 pm 
Аватар

Наистина е било страхотно и пращам специално поздрави, на Акулата и Доктора и всички присъстващи, защото знам че има и други големци в муховръзваческата област! А на колегата Маверик искам да му кажа да не се притеснява и че тая цялата работа се учи бързо само дето не трябва да си просто запален а да гориш ! няма да забравя какво ми беше казал Росен- Продължавай да връзваш и в скоро време ще се учуваш на мухите си !
Поздреви на всички ехехеххе големи сте!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 24, 2005 3:47 pm 
Аватар

Здравейте и от мен , аз бях от хората които имаха късмета да присъстват на това Реалити шоу . Беше страхотно имаше от всичко по много => мухи, бира и желаещи да научат по нещо от двамата майстори на муховръзването Д-р Мишо и Радо акулата. Направих няколко снимки които пратих на Д-р Мишо надявам се той да ги побликува и да са станали добри. Това бе от мен :) Поздрави и наслука на всички

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 24, 2005 6:21 pm 
Аватар

Еее браво страхотно сте си изкарали поздравления.И при мен имаше много пиене на бира ама от мъка че не можах и аз да се включа в това мероприятие,ама се надявам някой ден и аз да се включа.
Ето и няколко мои предложения на мухи от типа които са се връзвали на това мероприятие:
Маиски мухи:
1.Нимфа на маиска муха Изображение Изображение
2.Емерджар на маиска муха
Изображение Изображение
Изображение Изображение Изображение
3.Сухи такива
Изображение Изображение Изображение Изображение
Ручейници:
1.Ларва

2.Пупа
Изображение Изображение
3.Емерджар пупа
Изображение
4.Възрастни

The life is too short to fish a bad Fly!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2005 7:58 am 
Forum Admin
Аватар

Привет на сички връзващи мушички!
Искам преди да напиша няколко реда с моите впечатления от изминалото събитие, да изкажа моите благодарности към Вальо и Марин Ралчеви, собствениците на клуб магазин Куката, които бяха така любезни и гостоприемни да ни предоставят възможността за провеждането на демонстрацията по муховръз на МС.
Както вече всички знаете, самата демонстрация бе организирана от Мухарската секция на Спининг клуб Стари Видри, като основния замисъл на мероприятието беше, да се покажат някои основни модели мухи и техниките за тяхното поетапно връзване.
На Док и мен се падна огромната чест да се превъплатим в даскали по муховръз и да споделим на пожелалите да дойдат и да се учат, някои тънкости от муховръза.
Мисля, че се получи едно добро събиране, на което с Док показахме няколко основни модела мухи, а именно - имитации на ручейници и майски мухи в основните им стадии на развитие.
Вниманието на присъстващите и задаваните въпроси доказа за пореден път, че такъв тип мероприятие в БГ е изключително интересно и неговото развитие в бъдеще, ще бъде една от основните цели на Мухарска Секция на спининг клуб Стари Видри.
Лично за мен беше огромно удоволствие да споделя знанията и уменията, които съм придобил в мухарската си практика с моите колеги от секцията, а и с другите колеги мухари, не членуващи в нея. Не мога да скрия и доброто настроение, в което се намирах през цялото време, връзвайки мухи заедно с един от майсторите в муховръза в БГ - Михаил Пенков, по известен като Д-р Мишо.
Док за мен беше чест да зръзваме заедно!
Бих желал да се обърна също така, към онези от вас, които по една или друга причина пропуснахте възможността да присъствате на това мероприятие, с покана да заповядате на следващото такова, което надявам се ще бъде още по-интересно и забавно.

Поздрави на всички връзващи мушички!

Радо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2005 12:19 pm 

Привет на колегите!
Благодарско още веднъж на Акулата/ на една от снимките го е нападнала една щука :D / и д-р Мишо. Добра и ползотворна среща. Мисля, че подобни нещата се правят за първи път. Най-приятното бе, че се появиха и нови лица, което показва, че основният замисъл на една мухарска формация, се изпълнява в една или друга степен.
За другият път релен риболов вече с направените уловисти модели мухи.
Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2005 1:25 pm 
Аватар

Стана страхотно събиране - поздрави и респект :lol: на Док и Радо!! Радващо беше присъствието на нови лица- надявам се че всички са научили по нещо и са доволни!
Благодарности и за братя Ралчеви за усигореното райско кътче за мухаря!
А инак шегите и закачките край нямаха- както е винаги когато се съберем.
Бъдете живи и здрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа