Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 12:18 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2012 4:44 pm 
Аватар

Здравейте Колеги,
На 01.09.2012 в събота от 12.00 часа ще се събираме в заведение "Интрига".Адреса е : бул.Цар Борис 41 , зад блок 24 , до Ритуалния дом.Ще се опитам да намеря карта и да я пусна във форума по-късно.Пред заведението има парк с окосена ливада, на която ще можем да замятаме.Запазили сме половината заведение под тентата за "муховръз".Ще изпечем и едно агне както бяхме обещали на Тео като се върне в България.Програмата е свободна , поканени са всички , които имат желание да се запознаят с Тео , да помятат или да вържат някоя друга муха!Нямаме ограничение във времето кога да завършим мероприятието.Всеки си плаща сам собствената консумация , от нас е агнето, което ще бъде изпечено от Левака!
Поздрави
BFC Team

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2012 9:28 pm 
Аватар

"Интриганти" неедни... :D

Не се пропуска такава сбирка!!!! =D>

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 21, 2012 11:17 pm 
Аватар

Ново пет - 01.09.2012 г. е официален работен ден - отработва се 07.09! Та - имам питане дали е възможна промяна в началния час: вместо в 12:00 да е поне 14:00? Иначе сума народ "изгаря"... ](*,)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 3:16 pm 
Аватар

Ние ще сме от 12.00 часа там и сбирката е без точен час за край , така че ви очакваме на уреченото място!
Поздрави

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 10:40 pm 
Аватар

Провинцията изгоря! Поне аз със сигурност! :( :( :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2012 3:34 pm 
Аватар

ОТБОЙ!!!!

МОЛЯ ИЗВИНЕТЕ!
Воден от вродения си скептицизъм, проверих дали е наистина така и излезе, че са ме заблудили, а с това - и вас: отработва се на 29.09.2012г.! Добре, че има и такива блогове:
http://www.peter.and.bilyana.net/2011/11/16/oficialni-praznici-prez-2012-g-i-koga-da-si-vzemete-otpusk/
"Жинъта" е с един живот по-малко оттук нататък... :D
Още веднъж - извинявайте, че ви заблудих, ще се реванширам някак!!! ](*,) :no_talk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2012 9:29 pm 
Аватар

Мале човек изтръпнах, честно ти казвам, тая седмица съм отпуска и си викам така да ми я прекъснат щото тоя ден не съм ги писал ...

На сбирката и аз планирам да присъствам, ако не закъснея с прибирането от риболова :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 24, 2012 9:32 am 
Аватар

Здравейте всички,
Опитах се да намеря подробна карта на кръчма "Интрига" , но най-доброто е това:
http://maps.google.bg/maps?hl=bg&tab=wl
На кратко ще ви опиша мястото - намира се в локалното платно на бул.Цар Борис III , води се номер 41 , но ако влезете в локалното от Красно Село посока центъра , веднага след Ритуалния Дом има паркинг и непосредствено до него е заведението и ливадата, на която ще замятаме!
За колегите, които не познават града - това е жк.Хиподрума и заведението се намира между Хотел Централ Форум / бившия Славия / , Била и Ритуалния Дом в локалното!
Ако имате някакви проблеми с намирането можете да ми звъннете на този номер: 0878 109 668.
Запазили сме места за около 30 души под навеса на заведението, добре би било да имаме информация колко колеги ще дойдат на сбирката за да можем да увеличим местата ако се наложи - ще ви помоля да драснете по някой ред в темата за да се преброим.Разбира се ще има място за всички дори и да не пишат по темата :D
Започваме от 12.00 часа и нямаме краен час за напускане!Който иска може да си донесе инструменти и материали за връзване , мухарки или шнурове за тест.Ние ще осигурим различни шнурове, мухарки и макари за теставане на марките Cortland, Airflo, Redington, Sage и BFC.Нямаме някаква точна програма на сбирката , ще се замята , ще се връзват мухи и ще имате възможност да се запознаете с Тео и да ви покаже някои тънкости в кастинга и муховръза!Агнето ще бъде "позиционирано" на мястото около 14.00 часа!Очакваме ви на 01.09.2012 след 12.00 часа в "ИНТРИГА" :D
Поздрави
BFC Team

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 24, 2012 9:35 am 
Аватар

Никито написа:
Здравейте всички,
Опитах се да намеря подробна карта на кръчма "Интрига" , но най-доброто е това:
http://www.bgmaps.com/link/57531FAB4452 ... FBB9D1830F
На кратко ще ви опиша мястото - намира се в локалното платно на бул.Цар Борис III , води се номер 41 , но ако влезете в локалното от Красно Село посока центъра , веднага след Ритуалния Дом има паркинг и непосредствено до него е заведението и ливадата, на която ще замятаме!
За колегите, които не познават града - това е жк.Хиподрума и заведението се намира между Хотел Централ Форум / бившия Славия / , Била и Ритуалния Дом в локалното!
Ако имате някакви проблеми с намирането можете да ми звъннете на този номер: 0878 109 668.
Запазили сме места за около 30 души под навеса на заведението, добре би било да имаме информация колко колеги ще дойдат на сбирката за да можем да увеличим местата ако се наложи - ще ви помоля да драснете по някой ред в темата за да се преброим.Разбира се ще има място за всички дори и да не пишат по темата :D
Започваме от 12.00 часа и нямаме краен час за напускане!Който иска може да си донесе инструменти и материали за връзване , мухарки или шнурове за тест.Ние ще осигурим различни шнурове, мухарки и макари за теставане на марките Cortland, Airflo, Redington, Sage и BFC.Нямаме някаква точна програма на сбирката , ще се замята , ще се връзват мухи и ще имате възможност да се запознаете с Тео и да ви покаже някои тънкости в кастинга и муховръза!Агнето ще бъде "позиционирано" на мястото около 14.00 часа!Очакваме ви на 01.09.2012 след 12.00 часа в "ИНТРИГА" :D
Поздрави
BFC Team

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 8:17 am 
Аватар

Аз ще дойда :) имам нужда от кастинг :) ТЕО да ме понаучи :)

Влезне ли ти МуХа във главата Немоoeш Са ЗапреШ......

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2012 12:38 pm 
Аватар

И аз ще дойда.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2012 10:12 pm 
Аватар

И аз +1

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 01, 2012 8:12 pm 
Аватар

Събрахме се, пийнахме, хапнахме и се веселихме - срещата мина на ниво както се и очакваше.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Дай Боже все така да се събираме.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 01, 2012 8:47 pm 

Сбирката беше прекрасна. Благодаря на Ники за организацията-беше наистина от душа. Много се радвам, че успях да присъствам,и да се видя със всички. Тео, е човек, до когото е добре да се докоснеш!!
Нека всички , които снимаха, да качат снимки.
Поздрави!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 02, 2012 1:00 am 
Аватар

Малко и мен..

Главния виновник, фирма BFC, в лицето на Ники и Марин, справиха се на ниво :D
Още от самото начало Марин помагаше на всеки поискал да тества от многото донесени мухарки и шнурове предлагани от тяхната фирма, докато Ники бе нон стоп "онлайн" пълнейки чиниите с вкуснотията приготвена в ранни зори специално за събитието от Левака, благодаря ти Левак, голям си!
Специален гост бе Тео Атанасов от Германия, който за пореден път без да жали сили , отдели внимание на всеки , обяснявайки и показвайки от дългогодишния си опит с мухарка в ръка. Заедно с другия наш кастинг инструктор, Станислав Мънков, двамата показваха как да поправим грешките си при хвърлянето на шнур в различни ситуации, изключително полезно за всички ни. Много се зарадвах от заинтересоваността на дошлия за първи път на подобно събитие , непознатия на никой петнадесетгодишен Емил, който показа сериозна мотивация - дерзай Емиле! Силно съм впечатлен и от мухите на Румен от Перник, който с присъщата си скромност и себеотдаване към колегите, ни даде кутията си да поровим на воля, като естествено пощипнахме и някоя бройка за мостра - невероятно семпли, но много удачни и отлично вързани мухи за риболов. Мънков показа светещия в тъмното Glow Tincel(риб) от UNI, Тео бе донесъл от страхотните стримерови куки на Varivas, също ни показа направените от него клупове на два шнура, които вече могат да се приемат за еталон. Димо Русев ни демонстрира интересната чанта(сак) за мухарски пръчки и оборудване, Венци предостави да помятаме с двата "катапулта" вързани от него на бланки Gatti.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

И така, в безкрайни приказки, времето отлетя неусетно, и поредната импровизирана мухарска среща в София е минало.
Благодаря ви Ники, Марине, Тео, Мънков и всички приятели, направили поредната приятна среща на съмишленици в това прекрасно хоби.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа