Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 11:50 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

За конфликтите във форумите!
Анкетата свършва на Нед Юли 24, 2005 4:04 pm
1 8%  8%  [ 1 ]
2 92%  92%  [ 12 ]
Общо гласове : 13
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 15, 2005 2:58 pm 
Аватар

Ето още един пример:

В току що изтритото ми писание бях наплюл яко потребителя Х.

Искам публично да му се извиня и да го поканя него и всички съпричастни с тази случка на 13 петък в "Гладен Гладен" да го компенсирам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 18, 2005 1:22 pm 
Forum Admin
Аватар

Привет на всички, от анкетата, а и вземайки най-вече предвид това, което всеки участвал в нея е споделил съм готовда взема следното решение:
От днес нататък, конфликти, за които се смята, че ще се развият няма да бъдат трити, /каквото ми беше до сегашното решение/, докато това не стане явно, т.е. докато не се напишат явно неща, които ще обидят хората към, които са насочени.
От днес нататък, ще помоля модераторите на подфорумите, да следят за развитието на конфликтни теми, и да се намесват използвайки функцията "изтрий" САМО тогава, когато, се наблюдава непристоен език - ругатни, обиди и други неподобаващи неща.
Ще съм ви благодарен, ако се появят непристойни изказвания и някой му направи впечатление, да бъдете така добри да сигнализирате на модераторите на подфорума, в който са писани, или директно на мен, на лично съобщение.
Надявам се с това да се постави ново начало на диалога във www.forums.akulata.com, което начало да предразположи към по-висока активност на досегашните потребители, които не пожелавах досега да се изказват, страхувайки се че техните мнения ще бъдат трити.
При констатация на неправилна намеса от страна на модераторите, аз ви обещавам, че ще имам за задачата да наказвам техните грешки с цялата възможност която имам...
Но от друга страна няма да допусна и умишлено и целенасочено нарушаване на правилата от страна на потребителите, което ако се забележи, достъпа към форума, на тези които го правят често, ще им абъде блокиран.

Поздрави на всички!

Радо

П.С. Веднага щом имам повече свободно време, ще седна и ще преправя правилата, съобразявайки се със новите

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 19, 2005 8:13 am 
Аватар

Според мен теми трябва да се трият само ако се превърнат в свади, насочени срещу някакви личностни качества на опонента, обиди, квалификации и непристойни сравнения. Защото има разлика между конфликт и градивен спор-от втория ще спечелят всички.
За off-изказванията няма да коментирам, тука доста често се изпускам...ще прощавате:)

"Деца, боя се зарад вас."

Bate Raiko написа:
...огин да я попари тая пастръва, що светли умове обърка и бастиса.

Мухар - състояние на духа, което няма пряка връзка с реалното ходене за риба...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 19, 2005 10:02 am 
Аватар

То почти всичко се каза и като цяло съм съгласен с повечето колеги. Гласувам за 2, защото според мен като изтриеш темата на някой той се ядосва че дори озлобява още повече, а ако се опитаме да решаваме възникващите конфликтите открито ще е по чисто и надявам се те ще серешават бързо. Мъка ми е като зачета как колегите се карат за глупости ЕЙ КОЛЕГИ ВСЛУШАЙТЕ СЕ В ДУМИТЕ НА ЦАНДЕРА
Цитат:
Братлета, нека спре безмисленото дърляне, хабене на нерви из форумите и нека ходим повече на риба. Нека да се кефим на общото хоби, да сме разумни и мислещи хора, да даваме личен пример като развиваме спининговия и мухарския риболов.
Няма какво да делим, ние сме хората които трябва да пазят природата и рибата, да популяризират риболова с блесна и муха сред по-широк кръг риболовци и не забравяйте - ТОВА, КОЕТО НИ СЪБИРА Е ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА, КОЕТО НИ РАЗДЕЛЯ !

Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 19, 2005 11:50 am 
Forum Admin
Аватар

Благодаря на всички, взели участие в дискусията!

Взех решение и тое е повлияно от мненията за писане тук.

Направих новите правила за писане, които обнових старите в досегашната тема за правилата.

Поздрави на всички, за мен тази тема е приключена...!

Радо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 28, 2005 7:51 am 
Аватар

Радо, ако дадено мнение бъде изтрито завинаги, потребителите никога няма да могат да преценят дали модератора си е свършил работата съвестно, или е злоупотребил с правата си (дори и нецеленасочено). Най-добрият вариант е да се направи подфорум "Кошче", където да се преместват всички теми и мнения, в които са нарушени правилата. Така хем форума ще си остане подреден, хем и информацията от изтритите теми ще е достъпна.
Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 28, 2005 8:23 am 
Forum Admin
Аватар

Lubo написа:
Радо, ако дадено мнение бъде изтрито завинаги, потребителите никога няма да могат да преценят дали модератора си е свършил работата съвестно, или е злоупотребил с правата си (дори и нецеленасочено). Най-добрият вариант е да се направи подфорум "Кошче", където да се преместват всички теми и мнения, в които са нарушени правилата. Така хем форума ще си остане подреден, хем и информацията от изтритите теми ще е достъпна.
Поздрави!

Спокойно, Любо,
нема да се притесняваш, правилника е вече изграден и работи. За мен тази тема, както вече написах, е приключена.

Поздрави!

Радо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа