Другарю Председател Савов, поемам отговорната задача въпросната убавиня да бъде готова за предстоящата "сесия" на клуб "София 94"...Рапорт даден

!! Док, всъщност конеца не е чак толкова дебел, това макроснимките са лъжовна работа, да ги ева

...Тук специално ползвам една малко по-тъмна / към бакърена / разцветка - на бамбука навивах еднин като "старо злато". Специално в Нилбонда ми харесва здравината, минималното количество "косъмчета", имат вероятно едни от най-хубавите разцветки на "ориндж-голд-копър" гамата, и най-вече отчетливото "пресукване" на отделните нишки...Прилича ми на рибарско въже, стига да си го представите в микро вариант...Трябва да видя тая коприна Док

...като купувах Нилбонда мернах, че имаше някаква коприна точно на такива по размер макарички, но не помня марката, цената беше 3.60 на ролка. Преди Нилбонда бях накупувал едни коприни и пробно ги заливах на една стара бланка....Мамка му и прасе, сигурно няма конец, който толкова драстично да си променя цвета си след заливане....Това бе и една от причините да "остана" при найлоновите конци...И те променят цвета след "намокряне", но в много по-предвидими степени от коприната....
П.С.: Навих и залях на първа ръка и втората секция. Експериментирах и сложих "една идея" повече ацетон. Ефектът е поразителен - буквално за десетина секунди в капачката не се виждаше нито едно мехурче въздух

!! Ако сипете чаша вода сигурно би отделила по-бавно хлорните мехурчета!! Така че не се плашете от ацетона, разбира се, ползвайки го в някакви разумни пропорции.....Все пак уточнявам, че правя минимални по количество разтвори - общо смола-втвърдител-ацетон е около половин пластмасова спринцовка от най-малките....Поздрави на сичкото билдър, ако е рекъл Господ довечера правя и върха

!!!