Стояне ти се засегна все едно реките са твои

. Не знам как е в Канада, защото не мисля да ходя там, но за Норвегия знам защото съм бил 3 пъти. А тъста откакто преди 3 години се премести в друг град да живее една от най-големите сьомгови реки минава буквално ама наистина буквално през двора му

Но за жалост нямам възможност да отида в момента, а и той няма възможност да ме посрещне. Живи и здрави някой ден ...
Цитат:
Момчиле що не идеш да ловиш на Гаула БЕЗ Пари в Норвегия!
Не знам какво искаш да ми кажеш с това изречение. Що па да искам да идем точно там. Само там има риба ли? На мен не ми е фикс идея риболова на сьомга, дори самия риболов като такъв не ми е фикс идея. Ето например гледам снимки на това момче Крилов. Не го познавам лично, но да ти кажа не му требват платени реки та да си хване риба. Даже гледам оня ден на Самоков е направил мазало. Евала за което. За мен това е хоби и го практикувам по всяко време където и да е. Едно хоби не трябва било то психически или финансово да те натоварва, а да да те отпуска. В Англия идвам по-често ще ти се обадя ако имаш време да отидеме на някоя река да видя може и да ме убедиш в предимствата на платения риболов.
За първи път в живота си миналата година 2 момчета от Самоков, които с чест бих нарекъл мои приятели ме заведоха на езеро. Едно от най-хубавите преживявания през живота ми. С един друг мой приятел Ники Гергов ходим всеки уикенд и макар, че последните 4 пъти съм живо капо се прибирам в къщи все едно съм хванал 30 риби. Ако ме разбираш ....
Със същата сила бих те питал защо има идиоти които ходят в Англиям за 2000 паунда като въпросната Gaula е призната за най-мухарската сьомгова река в Европа с най-големите сьомги.
Недей да мислиш, че те съдя за нещо. Просто ми е интересно при условие, че има алтернативи какви са преимуществата ма ти се държиш все едно си на процент.
Имам един филм дето едни норвежки мухари си ловят сьомги в океана от брега като цаци. Те са местни пък пак нямат нужда да ходят на Gaula river. Kакто и да е няма да се обаждам повече. Не обичам да говоря с хора които чуват само собствения си глас. Ако знаеш само тази река в Норвегия ще ти кажа и други. Не е нужно да си мухар, че да знаеш некоя друга река хората там практикуват и други видове риболов, по-ефективни и също толкова атрактивни.

Дерзайте.
Тихо ще ти прошепна да не ни чуе някой, но там има щуки буквално в пъти по-големи от сьомги при това доста често щото никой не ги лови

Последния път като бях една съседка индийка извади една арктическа от реката над 15 кг.