Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 9:54 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Правило 10. Забранява се показването на снимки на умрели риби във форума.Изключение правят само снимките на трофейни риби
Да си остане правило 10 както си е 62%  62%  [ 18 ]
Да се отмени правило 10, т.е. да няма никакви ограничения 28%  28%  [ 8 ]
Към забраната в правило 10 да се включат и снимките на трофейни риби, с което да се забрани пускане на каквито и да снимки на умрели риби във форума. 10%  10%  [ 3 ]
Общо гласове : 29
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 21, 2005 8:39 pm 
Аватар

Здравейте!Моето мнение е,че няма нищо лошо да се пускат снимки на умрели риби,но все пак ,както каза Владо,да не изглеждат отвратително на снимката.В някаква степен всеки си е прав за себе си.В голяма част от излетите съм сам,като хвана рибе,докато извадя апарата от раницата,докато се приготвя,и рибата от жива,може да предаде богу дух,въпреки че съм я върнал обратно.Иначе не съм гласувал,защото самата идея,първо да определяш самолично някакви правила/тук Любо е прав,макар че е засилил малко нещата/,а след това да се сетиш да попиташ другите да си кажат мнението,за мен е неприемлива и не е в разбиранията ми за коректност към колегите.Затова и евала на Радо за желанието му да чуе "гласа на мнозинството" чрез тази анкета,а надявам се по-нататък и за другите "правила"-само уважение,както и трябва да бъде между всички нас..Поздрави на всички!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 22, 2005 11:06 am 
Аватар

Ами то какво да кажа аз- почте всичка се каза. Моето мнение е че Хвани-Пусни в България се котира макар и бавно. И за да продължи да става така не трябва да пускаме снимки на умрели риби. Единстевното което ме притеснява е, че всеки може да снима рибата до водата и след това да си я вземе-ей това е лошото щотго съм чувал колеги да го казват... За себе си поне мога да твърдя със сигурност- аз си пускам рибите...Акулата ме научи -благодаря му .... и това е !
А със здраве!
ПС А Иво е много прав, са ако не позволяват условията не е нужно задължително да се направи снимка-като визирам пъстървите - щото докато я снимаш и тя земе че умре...до колкото знам ако 5 % от люспите и паднат рибата загива!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа