Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 1:01 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Jaxon ?
МнениеПубликувано на: Пет Ное 04, 2005 3:47 pm 
Аватар

Колеги някой знае ли коя фирма прави тези въдици =>
=>Jaxon Atlantis Fly , защото никаде нищо не намирам за тях.

Мерси за инфото. Поздрави

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 04, 2005 4:12 pm 
Аватар

Здрасти Татко :wink: . Значи фирмата е полска, аз лично притежавам една мухарка от тях - Джаксън Орион флай, 2.40, 5 клас. Пръчлето е прилично за цената си - около 40 лв. ново. За упоменатата от теб мухарка не мога да кажа нищо, освен, че съм я гледал в сайта им - това е твърде сериозна пръчка като данни. Веднага уточнявам, че официален вносител на марката е фирма Видракс. Безкрайно съм разочарован, защото от месец август точно три пъти съм им се обаждал, три пъти съм си оставял телефона, изявих желание и да оставя пълната цена на една "красавица" от каталога - Джаксън на три части, 5-ти клас, 2.70м., тежина 95гр., точното име не мога да се сетя, става въпрос за топ серията, много прилично изработена като я гледаш на картинка :wink: и всеки път или очакваха доставка, или пък я нямало, или пък не знам си какво, изобщо типично български начин за правене на бизнес. Извинявам се ако обиждам някого, имащ някакви отношения с въпросната фирма. Веднъж Д-р Мишо беше споменал за тази пръчка и се чудеше каква е цената и - докладвам ви, че ми казаха 70 лв. Малко се отплеснах Татко, но толкова от мен относно Джаксън, дано, ако решиш да поръчваш пръчката, за която се интересуваш, имаш повече късмет от мен. П.С. - накрая се отказах и си купих Байрон на 4 части, 5 клас. Поздрави на всички!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 04, 2005 4:19 pm 
Аватар

Аз имам гореопоменатата пръчка Jaxon Atlantis Fly 2.70 5-6 клас 2 части , но като съм я купувал някога си нямах и на идея какво , как и защо. Та искам да разгледам Сайта им ама немога да го намеря , а виждам че ти го знаеш :) подай го насам моляте.

Мерси и жив и здрав
Иван

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 04, 2005 4:32 pm 
Аватар

:oops: :oops: Татко, не съм те разбрал!! Значи дабъл ю, дабъл ю, дабъл ю, точка, джаксън / както си го изписал / точка пл точка / т.е. поланд. Сори, но не мога да ти го изпиша на английски, ама смятам, че ще се оправиш. Ще останеш впечатлен, защото правят почти всичко за риболова, което можеш да си представиш :wink:

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа