Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: хай
МнениеПубликувано на: Чет Ное 03, 2005 7:27 pm 

Хехе, много точно сравнение, само че в случая аз съм на мястото на Акулата, както правилно си забелязал. Както и да е де, лаф да стаа, мохабет да има, ииииииииии: Кара Кольооооооо сидешииииии, на високииииии чардациииии....." Аре наздраве.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2005 4:13 pm 
Аватар

И аз в събота бях там и се получи много приятен риболов. Имаше люпене на майски мухи и в тънките места вземаше на дребна суха муха. Много приятно се изненадах. Бах се настроил само за разходката. Кофти само че не уцелих мястото и просто рибите бяха единични бройки, дребосъци. На връщане намерих правилното място и следващия път живот и здраве ще съм с повечко рибки. Тествах си и новата мухарка (Шекспир Одисей 3 части 5-6 клас) и шнур (кортланд 333+) и от тях съм много доволен. Стига хвалби.

Наслука!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 01, 2005 7:51 am 
Аватар

Maverick написа:
И аз в събота бях там и се получи много приятен риболов. Кофти само че не уцелих мястото и просто рибите бяха единични бройки, дребосъци.
Здравей,Маверик!Значи вие сте били тая събота там с едно Ауди 80 C 72 90 .Видях ви отдалече,че има и мухари на реката.Специално мястото,където бяхте спряли,не е най-удачното в този период на годината,но се радвам,че сте прекарали добре.Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 06, 2005 1:26 pm 
Аватар

Точно това бях аз, спрях там заради спомени от пролетта, не знаех че са изпуснали бента. Обаче за следващия път вече знам къде да отида. Между другото, забелязах, че мургавите братя от региона използват много интересна техника, с плувка и примитивна нимфа от оловно и лъскаво топче. Техния успех беше като моя. По две три риби.

Честит празник навсички и наслука през всички сезони!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа