Привет на всички!!!!
Цяла седмица сънувах кляновете от Копиловци...ееее как дойде петъка и директно се отправих по тези невероятни места...май вече сериозно се разболях от мухите в главата!!!
Стигнах до Коньовския мост на Струма...великолепно място за мухарене и доста опасно...камъните там са прекалено хлъзгави но пък си заслужава!!!
В събота вятъра беше ужасен...кастинга особено труден...рибите малко понаплашени и капризни но пък ги имаше за моя огромна радост.
Между другото..срещнах
Илянчо - crystal...тамън се отправях към реката та си поговорихме...жалко само че не можахме да помятаме заедно..но и това ще стане....но пък ми каза че го е обзела темната страна и нема оттърване!!!!
Интересното по тези места е че реката редуваше тихите места и бързеите един след друг...това даваше идеална възможност за търсене на рибата...спокойно мога да кажа че си лових почти навсякъде..имах и зверско късане на нещо доста голямо...вината че не можах да го арестувам си беше изцяло моя...с жалкия си опит се оказах абсолютно неподготвен в случая...с основно 0.16 влакно...дори в първия миг не се усетих че нещо се е закачило...едно малко кръгче на повърхността на водата ми подсказа че нещо става...леко подръпване от моя страна...и екшъна почна...с целия си акъл, след като усетих за кво иде реч, вместо да му отпусна аванс аз реших по най тъпия и бърз начин да го вадя
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
...да ама не...видях го за последно на около два три метра от мен...отиде си след като откина всичко!!!!
След туй минах директно на 0.20 ама вече беше късно.
Ай стига приказки...ей ви и фотките!!!

Те с това почнах...малък стръвник..ако некой е ловил по мънинко моля да се похвали!!!!

Естествено лових не само покрай моста...отправих се и нагоре по течението към Копиловци!!!

Това е манастирчето до Копиловци...стоях на дигата на реката точно срещу него..

Този убавец го арестувах към 8.30 вечерта...уж не беше толкоз темно...сега кат гледам фотката сякаш посред нощ съм го снимал!!!

Това беше главното действащо лице...неугледно муше..сглобява се за по малко от пет минути ...но се оказа най уловисто тези два дни!!!
Гумата е от старите дебели подложки за компютърните мишки...опашката на снимката се е поразпаднала, но е от пера от канарчета...имам такива и с крилца и крачета, ама така изчистеният вариант се оказа много по успешен!!!!
Забравих да кажа че вчерашният ден беше невероятен...нямаше го вятъра...рибите кълвяха като за последно!!!
Големите кръгове около мухата ми спираха дъха ...невероятно чувство дето го пожелавам на всички ви!!!
Толкоз от мен и копиловските рибета!!!!
Поздрави на всички!!!