Нищо не размахвам, просто питам, защото след като си член на клуб - факта, че ти липсва информация не говори добре - в момента си вадите актуално състояние, имате всички документи като клуб, имате устав на федерацията, протокол от учредяването и каквото още се сетиш, предстои регистрация - единственото, което трябва да направиш е да удариш един телефон на вашия председател Данчо Савов или на Владо Тасев, който също е в час. Комуникирайте си вътре в клуба.
От горните неща, които си написал нищо не е вярно или по-скоро е преиначено - да, имаше създаден скрит работен форум по темата, подчертавам работен, който в момента не работи и се налага всичко да вършим по телефоните, а разговорите не са къси. Също така клубовете са изключително обединени, нито съществуват някакви си "масонски ложи", "някакъв незнам си какъв жизнен статус", "по-правилно мислене" и тем подобни. Нито пък някой "плаче колко сме малко, слаби, неорганизирани и т.н. ..."
Напротив - хората от клубовете работят обединено в една посока, може и да се допускат процедурни грешки, може и да нямат достатъчното време да се отдадат абсолютно пълноценно да тази задача, но се работи и резултати има и ще има. Някакси информацията не е достигнала до теб, но това просто не е работа за форум и не очаквай да я намериш във форумите. Членуваш в клуб, знаеш и останалите клубове - ако си юрист и смяташ, че можеш да помогнеш - звънни на Данчо, макар че нещата са в последна фаза. Работа има и ще има още много.
Поздрави!
П.П. Струва ми се, че съм мялко рязък - не е така, изключително позитивен съм, особено за важни неща и не искам да бъда разбран погрешно, че се карам, заяждам или нещо такова

Просто искам нещата да вървят напред и да не се спекулира когато липсва информация - информация има във всеки един клуб - просто я поискайте.
П.П.2 Темата е за новия закон, а не за Мухарската Федерация и я изместихме доста ...